LOS

LOS-logo-jpg-300x167Wat is het LOS?

Studievereniging Sociëtas vormt samen met de studieverenigingen van alle andere Sociologie bachelors in Nederland het Landelijk Overleg Sociologie. Ieder bestuur van elke studievereniging levert een afgevaardigde voor het LOS-bestuur.

Wat betekent het LOS voor Sociologie in Nederland en voor Sociëtas?

Elk jaar organiseert het LOS-bestuur een landelijk congres voor sociologen, het Landelijk Sociologie Congres (LSC). Dit congres vindt zo centraal mogelijk plaats in Nederland, namelijk in Utrecht. Tijdens dit congres passeren interessante sprekers de revue en zijn er tal van prikkelende workshops. Ook wordt er aandacht besteed aan je masterkeuze door middel van een Mastermarkt. Dit congres is voor alle sociologiestudenten in Nederland toegankelijk voor een zeer lage prijs.

Wanneer is het volgende congres?

Het eerstvolgende congres zal plaatsvinden op 12 februari 2018, in het Academiegebouw in Utrecht. Het congres zal evenals andere jaren in het teken staan van een actueel thema. Vanuit het hele land komen er grote sociologen vertellen over dit onderwerp. Houd voor meer informatie deze site en de Facebookpagina in de gaten of kijk op www.sociologiestuderen.nl!