Sociëtas zoekt een nieuw bestuur!

Het moment is aangebroken…Wij gaan alweer op zoek naar onze opvolgers voor het collegejaar 2018-2019!

Sociëtas is een hechte en gezellige vereniging met ongeveer 200 leden. De vereniging heeft 8 commissies en daarnaast een aantal structuren. Wij zoeken vijf mensen die het komende jaar in onze voetsporen willen treden, en leiding zullen gaan geven aan deze mooie vereniging.

Een bestuursjaar doen is ontzettend leerzaam en uitdagend. Je leert veel over jezelf, je gaat een jaar intensief samenwerken met anderen en je draagt het gehele jaar verantwoordelijkheid over de vereniging. Het mooie aan een bestuursjaar bij Sociëtas is dat het een parttime functie is, waardoor je ook nog tijd hebt voor andere dingen, zoals je studie.

Je kunt solliciteren voor de functies voorzitter, secretaris, penningmeester, commissaris intern en commissaris extern.

In de komende periode zal elke bestuurslid een paar dagen de Snapchat van Sociëtas beheren om een inzicht te geven in wat we zoal doen. De verdeling hiervan is als volgt:

  • 17 tot en met 19 april – Hannah Dietzenbacher, Commissaris Extern
  • 23 tot en met 24 april – Hilbert-Jan Jansen, Penningmeester
  • 25 tot en met 26 april – Carmen Modder, Commissaris Intern
  • 30 april tot en met 1 mei – Daan van Gulik, Voorzitter
  • 2 tot en met 4 mei – Roos A,B., Secretaris

Meer informatie over de sollicitatieprocedure, het doen van een bestuursjaar of over een specifieke functie kun je ook krijgen op de bestuursinteresse-borrel op woensdag 25 april om 19.30 uur, in ons verenigingshok de Bunker.

Solliciteren voor het bestuur kan door het sturen van een motivatiebrief en een cv, naar sollicitatiesocietas@gmail.com. Geef ook aan voor welke functie(s) je wil solliciteren. Solliciteren kan uiterlijk tot maandag 21 mei 12.00 uur.