Introductiekamp & SoK-weken

Introductiekamp en Sociologie Kennismakingsweken

Hieronder vind je alle belangrijke data en een korte uitleg omtrent de introductieperiode van Sociëtas voor de eerstejaarssociologiestudenten. Wil jij mee op het introductiekamp en/of meedoen aan de SoK-weken? Geef je op via deze inschrijflink.

Introductiekamp

Het kamp wordt georganiseerd om op een gezellige manier kennis te maken met andere eerstejaars studenten, schakelstudenten en ouderejaars studenten. We hopen dat jullie op deze manier gelijk een goed beeld krijgen van je medestudenten, de studievereniging en de studie waar je de komende jaren zult verblijven. Het introductiekamp zal plaatsvinden op Schiermonnikoog in het weekend van 31 augustus t/m 2 september. In het introductieboekje vind je meer informatie over de invulling van het kamp en de studievereniging.

Commissies Studievereniging Sociëtas

Alle activiteiten bij Sociëtas worden georganiseerd door een van de elf commissies die de studievereniging rijk is. Als actief lid zet je je met jouw commissie naar keuze in om de leukste en meeste gevarieerde activiteiten te organiseren en leer je iedereen meteen goed kennen. Op dinsdag 4 september kun je op de commissiemarkt antwoord krijgen op alle vragen die hebt of gewoon rustig rondkijken om te ontdekken of dit iets voor je is. Op onze website www.societasonline.nl en in het introductieboekje vind je meer informatie over de verschillende commissies. Let op: het is niet verplicht om actief lid te worden!

Sociologie Kennismakingsweken (SoK-weken)

Sociëtas begint het jaar met de SoK-weken (Sociologie Kennismakingsweken). Zoals Groningen de KEI-week heeft voor alle eerstejaars studenten, heeft Sociëtas de SoK-weken voor eerstejaars sociologiestudenten. De SoK-weken bestaan uit vier verschillende activiteiten waarbij je iedere week één activiteit hebt met je SoK-groepje onder begeleiding van verschillende ouderejaars sociologiestudenten, zodat je hen ook meteen beter kunt leren kennen. Deze activiteiten zijn de een tablerun en borrel, beachvolleyballen, een lezing en een battle tussen de SoK-groepjes! Hiervoor betaal je als lid van Sociëtas 10 euro en niet-leden betalen 15 euro. Daarnaast wordt op 2 oktober het feest ‘Prominent in de Tent’ georganiseerd door een groot aantal studieverenigingen en hier kun je ook een kaartje voor kopen (niet bij de prijs inbegrepen). Hierover zal je later meer informatie ontvangen. De SoK-weken zullen dit jaar plaatsvinden van 10 september tot 2 oktober. Je kunt je inschrijven voor de SoK-weken via de website onder het kopje ‘Aanmelden’.

 

Datum Evenement
Vrijdag 31 augustus – zondag 2 september Introductiekamp (Activiteit Introductiecommissie)
Dinsdag 4 september Commissiemarkt
Maandag 10 september Bekendmaking SoK-groepjes
Woensdag 12 september Borrel en Table Run
Woensdag 19 september Lezing (Activiteit Carrièrecommissie)
Dinsdag 25 september Beachvolleyballen (Activiteit Activiteitencommissie)
Dinsdag 2 oktober Eindbattle SoK-weken en ‘Prominent in De Tent’

 

De kosten voor het introductiekamp bedragen €40,- en de kosten voor de SoK-weken bedragen €10,- (exclusief ‘Prominent in de Tent’)