Links

Zalenrooster:
  • Zalenrooster
  • Wil je een zaal reserveren? Stuur een mail naar zalenbeheer.gmw@rug.nl
Agenda:
Via onderstaande link kun je de Sociëtas jaarplanning in je browser bekijken.
Om de agenda aan je mobiel toe te voegen kun je gebruik maken van de onderstaande link.
– Deze link kun je toevoegen aan je Google-agenda door (wanneer ingelogd bij Gmail via je browser) naar de negen puntjes in de rechterbovenhoek te gaan en daar op agenda te klikken. Vervolgens zie je aan de linkerzijde ‘Andere agenda’s’ staan. Door op het pijltje hiernaast te klikken kun je een agenda toevoegen via URL. Klik hierop en plak daar de onderstaande link. Als je je Google-agenda aan je mobiel hebt toegevoegd, verschijnt nu ook de Sociëtasagenda op je mobiel! Mocht je de agenda direct aan je mobiel willen toevoegen dan kan dat ook. Ga op je mobiel naar de instellingen van je agenda. Hier kun je de URL ook toevoegen.
Zusterverenigingen:

Sociëtas heeft een aantal zusterverenigingen in Nederland. Dit zijn de volgende studie- of faculteitsverenigingen uit de verschillende steden:

Studieverenigingen binnen de faculteit GMW :

 

LOS:

We website van het Landelijk Overlegorgaan Sociologie (LOS) is een absolute aanrader! Vooral voor scholieren die sociologie willen gaan studeren, maar ook voor studenten die (bijna) klaar zijn met hun bachelor. Op deze website worden alle sociologie opleidingen in Nederland, zowel de bachelors als de masters, naast elkaar gezet. Op deze manier kunnen scholieren/studenten deze opleidingen gemakkelijk met elkaar vergelijken en zien welke opties er zijn.

Andere handige links: