Sofie

Dit jaar staat Sofie aan het roer van de TripCie. Sofie haar uiterlijk staat voor wat ze is: een lieve meid. Maar vergis je niet in haar, ze is zeker niet bang voor het uitdelen van strafadjes wanneer je je taakje niet uitvoert. De eerste strafad ging daarentegen naar haarzelf. Ook zij kan niet ontsnappen aan deze vorm van rechtvaardigheid. Sofie is daarnaast een typisch voorbeeld van de harde kern; zelfs na een autoreis van twaalf uur is zij op de borrel te vinden met genoeg energie voor tien. Verder heeft ze al wat delicatessen uit Polen laten proeven aan de TripCie. Zal ze ook de rest van de vereniging meenemen naar haar roots?

Wat we wél over de bestemming kunnen verklappen is dat Sofie de TripCie zelfs niet loslaat in haar slaap. De bestemming kwam namelijk tot haar in een droom..

 

Jorinde

In haar tweede jaar als TripCie lid zal Jorinde de taak als secretaris op haar nemen. Daarnaast is ze al tot commissiekluns (“super lullig”)  benoemd: één avondje en de teller staat al op vier omgekiepte glazen. Met Jorinde in je commissie zal je je nooit vervelen. Naast de grappigste situaties weet ze zichzelf ook in lastige pakketten te werken. Zal ze haar eigen laptop bij zich hebben? Zal haar Spotify dit keer niet vastlopen? Zal ze eindelijk iemand vinden die haar van de fles zoete bubbelwijn op haar kamer kan verlossen? Zal ze weer de fout maken een hamburger in plaats van frikandel te bestellen na het stappen? Zal ze dan toch eindelijk een écht commissieshirt krijgen dit jaar? Gaan we er een gezellige trip van maken??!? Stay tuned for answers.

 

Minke

Na een bestuursjaar op zoek naar een nieuwe uitdaging: Minke besloot dat de TripCie hier wel geschikt voor was. Als penningmeester zal ze een belangrijke taak vervullen. Geen twijfel dat ze zal streven een prachtige en betaalbare reis neer te zetten! Een stempel op de commissie drukken kan ze zeker: al bij de eerste vergadering kreeg ze een persoonlijk agendapunt. Daarentegen heeft de commissie ook een letterlijke stempel op haar gedrukt: op de eerste borrel hebben we haar schmink-angst overmeesterd. Wat zal ze tijdens dit het jaar nog meer overmeesteren door de Trip? Waar de TripCie nog altijd op wacht is om haar kamer eens te mogen bekijken. Dit zal in het begin niet gebeuren, in het huis zit namelijk een luistervinkje.

 

Stijn

Wie is deze mysterieuze jongen die niet eens op de commissiefoto staat? Nou, Stijn vond de TripCie vorig jaar zo leuk dat hij besloot de zoektocht naar een bestemming wel erg serieus te nemen. Het eerste halfjaar zal hij veldwerk verrichten in Boedapest en omgeving. Wat een toewijding! Wel pech dat hij er niet bij is, met vijf meiden in je commissie kom je voor verrassingen te staan wat betreft commissiekledingkeuzes. Had hij er maar bij moeten zijn. Dit jaar zal Stijn de functie van commissaris cultuur op zich nemen, zal zeker lukken met zijn connecties overal in Europa!

 

Sarah

In een tussenjaar na de middelbare school heeft Sarah enorm veel reiservaring opgedaan. Dan is de TripCie helpen een logische keuze om actief lid te worden!  Als commissaris educatie zal zij de nodige diepgang geven aan onze reis. Daarnaast zal ze waarschijnlijk ook het nodige onderzoek doen om een bestemming te vinden waar de lekkerste biertjes getapt worden, hier is ze namelijk ook liefhebber van. Sarah is een rasechte Hagenees (naar onze interpretatie), dus wie weet wordt deze Trip veel wilder dan verwacht (Oh Oh). Plannen met Sarah is een uitdaging, met haar hockey/clubavond/werk/Dubai tripjes. Is dit ook veldwerk?? GAAN WE NAAR DUBAI???

 

Daphne

Met een liefde voor reizen en kaas past zij in geen andere commissie beter dan in de TripCie. Haar ouders hebben een kaasboerderij, dus ook dit jaar zal onze vergadertafel dankzij haar voorzien worden van bourgondische lekkernijen. Met een creatief oog zal Daphne dit jaar de promotie/acquisitie op zich nemen! Vergaderen met de TripCie vindt ze leuk, ze is zelfs bereid om een TKB training hiervoor op te geven. Of is dit helemaal geen opoffering? (“Ah twee keer per week is ook teveel”). Borrelen met de TripCie vindt ze ook helemaal mooi, maar Daphne is in staat hier geen opofferingen voor te maken. Haar zal je altijd vinden in de collegezaal (vervolgd door een lang middagdutje).