Dit jaar bestaat de NachtCie weer uit een uniek stel sterke, indrukwekkende maar bovenal mannelijke individuen. In de volksmond zijn deze parels dan ook bekroond tot ‘MannenCie’. Er wordt bier gedronken, getraind aan de guns maar vooral wordt er veel te stoer gedaan. Nu zijn jullie natuurlijk allemaal onwijs benieuwd naar uit welke fantastische ‘mannen-mannen’ deze commissie bestaat.

Allereerst hebben we Rob ‘Maxim Hartman’ van Groeningen. Net als Maxim strijdt Rob voor meer mannelijkheid op deze wereld. Met zijn gouden lach en zijn hart(man) op zijn tong maakt hij iedereen enthousiast. Daarnaast mag genoemd worden dat deze mannen allebei échte Rotterdammers zijn en Rotterdammers zijn voor niks en niemand bang; zo haalt Rob de acquisitie wel binnen. Desnoods slaat hij ze ‘op je muil, gauw’.

De twee vent is Joost ‘Pablo Escobar’ Meijer. Net als Pablo woont onze Joost in een waar paleisje, ja die Joost die heeft groot geld. Waar Pablo dit op illegale wijze binnenhaalde, hengelt Joost, legaal, uit de geldpot van onze lieve DUO. Netwerken is Joost niet onbekend en haalt zo makkelijk sprekers, acts en meisjes binnen. ‘Plato ó plomo’- nee zeggen is geen optie.

De derde man is een echte klassieker namelijk Jesper ‘James Bond’ van de Veen. Deze jongen is een echte gentleman en een verfrissing voor de commissie. Waar de rest van de commissie bestaat uit echt zwansen is Jesper een nette knul. Zoals alleen nette knullen kunnen, zet deze gozer makkelijk een kratje weg, zónder dat dit ten koste gaat van zijn imago. Met zijn klasse geeft hij tijdens de acquisitie een fantastisch visitekaartje af: the name is Jesper.

De vierde man is Lisanne ‘Hulk Hogan’ Boschloo.  Wat deze Manne(n) gemeen hebben is dat geel én een snor hen meer dan siert. Met haar manklauwen tikt ze niet alleen gemakkelijk briljante notulen weg, maar breekt ze ook makkelijk alle appels in haar buurt. Geen appel is veilig – RAWR

Onze vijfde man is Erdem ‘Mohammed Ali’ Bagir. Deze man heeft niet alleen de grootste spierballen van de commissie, maar heeft ook verreweg de meest exotische naam. Waar Mohammed Ali enige beschadiging aan zijn hersenen had door de klappen die hij kreeg, heeft Erdem een klap van alle biertjes die hij nuttigt opgelopen. Desondanks delen deze  mannen eenzelfde wijsheid en daarom gaat Erdem dan ook terecht over de financiële zaken. “Float like a butterfly, sting like a bee.” – Erdem steekt het geld op de juiste plek.

Als laatste hebben we onze knapste man, Lotte ‘David Beckham’ Hermans. De knapste man kan elke look makkelijk hebben en shined overal waar ‘hij’ binnen loopt. Onze eigen Beckham trapt elk weekend vanuit elke hoek de bal zo gemakkelijk binnen dat de vergelijking zo makkelijk op gaat. De stijl en het charisma van Beckham en onze Lotte loopt ook één op één. Beckham is een echte leider en oud-aanvoerder van Engeland, toch al bijna net zo prestigieus als het voorzitterschap van de Mannencie!