Hallo allemaal!
Wij zijn Lente, Edzard, Merel, Helene, Jeanine, Anne en Miriam en organiseren dit jaar de Facultaire instellingen- bedrijvendag (IBCO). IBco is een jaarlijkse dag georganiseerd voor studenten van Psychologie, Sociologie en Pedagogische wetenschappen. Laten we ons even voorstellen!
Lente Gerlagh is tweedejaars student Psychologie en voorzitter van onze commissie. Lente is 20 lentes jong en inmiddels een welbekend gezicht binnen de VIP. We kennen haar van de social committee van VIP vorig jaar. Dit jaar wil ze dingen wat serieuzer gaan aanpakken. Haar taak is om het overzicht te bewaren en zorgen dat iedereen zijn taken kan uitvoeren. Tot slot springt ze bij waar nodig. In haar vrije tijd doet ze aan wielrennen, toneelspelen, (speelde afgelopen jaar Jos in de Theun: toneelvoorstelling van VIP), en is ze actief bij haar ploeg bij Gyas.
Jeanine Reus (20) is onze secretaris dit jaar. Jeanine heeft naast haar twee studies Psychologie en Pedagogiek nog een plekje gevonden in haar agenda om dit jaar IBco te organiseren. Haar taak als secretaris gaat over het bijhouden van de notulen tijdens vergaderingen en hierdoor samen met Lente het overzicht te bewaren. Daarnaast denkt ze mee met het organisatorische proces van de dag.
Edzard Krijgsheld (22) is medeverantwoordelijk voor de externe contacten en de locatie. Ook Edzard is een bekend gezicht binnen VIP. Hij heeft vorig jaar het STOSO-congres georganiseerd en heeft hiermee wat ervaring opgedaan met het organiseren van een dag als deze. Samen met Merel zal hij contact opnemen met bedrijven en corporaties die geïnteresseerd zijn in een samenwerking of het geven van een workshop. In zijn vrije tijd gaat Edzard uit, gaat hij graag uit eten, en als het even kan maakt hij graag een wereldreisje.
Merel Oostdam (20) is derdejaars student pedagogiek en Orthopedagogiek en is medeverantwoordelijk voor de externe contacten en de locatie. Samen met Edzard zorgt ze ervoor dat het contact met de bedrijven soepel verloopt. In haar vrije tijd is Merel actief bij Gyas en squasht ze ook nog graag. Voor de rest borrelt ze graag met haar ploeg.
Helene van der Zee (22) is samen met Miriam verantwoordelijk voor de Acquisitie en Promo van dit jaar. Het is aan haar om te zorgen dat er genoeg financiële middelen zijn om de dag te kunnen bekostigen. Met haar “Wolf of Wallstreet” mentaliteit moet het zeker lukken om het doel te behalen. Daarnaast is het voor de promo de bedoeling zo veel mogelijk enthousiaste studenten binnen te halen. In haar vrije tijd houdt Helene van sporten, reizen en met haar Aegir en Albertus vriendinnen afspreken. Als het even kan is Helene in een roeiboot te vinden!
Miriam Mayer (21) is derdejaars student Pedagogiek en is samen met Helene verantwoordelijk voor de acquisitie en promo. Het is aan haar te zorgen voor veel sponsoren en deelnemers om de dag tot een groot succes te maken. Met haar vlotte babbel en overtuigingskracht moet dit geen probleem zijn! In haar vrije tijd houdt Miriam van uitgaan, reizen, en een leuke serie bekijken op Netflix.
Anne van den Bos. Anne (21) is derdejaars student Psychologie en is dit jaar penningmeester. Alles wat binnenkomt en uitgegeven wordt gaat via Anne. Zij houdt de financiële administratie bij en zorgt dat alles goed verloopt. In haar vrije tijd houdt Anne van hockey, gezelligheid, koffietjes drinken, borrelen en natuurlijk reizen.
En als laatste hebben wij nog onze parel Irene Koopman van Societas. Irene helpt mee met de acquisitie en met haar nuchtere blik is zij een grote toevoeging aan de commissie. Met haar commissieervaring bij Societas weet ze precies wat ze moet doen. Binnenkort gaat ze ons introduceren op de borrels van Societas, want na de verhalen te horen schijnen die episch te zijn.
Het doel van de carrièredag is om studenten voor te bereiden op hun toekomstige loopbaan en de verschillende mogelijkheden weer te geven. Hoe onderscheid ik me ten opzichte van andere studenten? Hoe bouw ik mijn CV op? Hoe kan ik mezelf blijven ontwikkelen als professional? Waar let de werkgever op en wat kan ik er zelf mee doen? Tot slot is er gelegenheid op te netwerken met potentiële werkgevers!
Het belooft een inzichtgevende dag te worden waarin je wordt klaargestoomd voor je toekomst! We zien je graag 11 april 2019.
Tot dan!