Dit jaar mag Justine de rol van voorzitter van de FeestCie vervullen. Deze meid heeft er maar druk mee, want hiernaast is ze ook nog een fanatieke Albertiaan en is ze elke maandag te vinden op de tennisbaan bij de TAM. Al deze drukte weerhoudt deze mafkees er echter niet van om veel te feesten, zo is Jus sommige weken wel elke nacht in de stad te vinden. Het isook erg amusant om haar dan tegen te komen, want na een paar biertjes wordt Justine erg enthousiast en complimenteus, vooral over commissieleden. Justine kan eigenlijk met iedereen heel goed, wat haar een hele geschikte voorzitter maakt!

 

Aan haar rechterhand staat secretaris Annelie, die dit jaar de notulen verzorgt. Gelukkig heeft Annelie een typcursus gedaan bij Picca, de stickers op haar toetsen heeft ze zeker niet meer nodig. Blind typen kan ze als de beste, net als blind afgaan op uitdagingen (of piñata’s). Zo is ze dit jaar begonnen met volleyballen bij sportvereniging Kroton. Op haar mondje gevallen is ze zeker niet, tijdens de vergaderingen zegt Annelie dan ook precies wat ze denkt en wat ze vindt. Net als de rest van de commissie gaat ze ook wel vaak uit, maar het leukst hiervan is dan wel het eten aan het eind van de nacht.

 

Floran of te wel Flevoboy, het enige lid van de FeestCie die wel af en toe op tijd weet te komen, maakt dit jaar deel uit van de acquisitie. Zelf zou Floran zich omschrijven als ‘heel speciaal’ en daar moeten we hem ook zeker gelijk in geven. Te herkennen aan zijn schattige zwarte krullies, en om de een of andere vreemde reden áltijd een pen in zijn mond. Soms lastig te verstaan, maar je kunt er eigenlijk altijd wel van uit gaan dat hij aan het haten is op iets. Dit pessimistische gedrag zijn we hem echter aan het afleren, net zoals zijn liefde voor Flevoland, want als hij ergens wél heel positief over is, is het wel het o zo mooie Flevoland (of Lil’ Kleine). Met zijn bekende Flevodance zal Flevoboy dit jaar sowieso alle Groningse Chicks aan de haak slaan.

 

Bowe Brouwer a.k.a. BowWow is dit jaar ook trots nieuw lid bij de Feestcie. Zijn bijnaam slaat echter alleen op zijn naam en heeft hij totáál niet te danken aan zijn voorliefde voor hiphop, tot spijt van sommige andere commissieleden. Deze supercharmante jongen mag dit jaar samen met z’n buddy Floran acquisitie lopen. Een andere vorm van lopen waar Bowe erg van houdt is het lopen van kroeg naar kroeg, al heeft hij hiervoor vaak wel een oppas nodig want na een aantal biertjes gaat het al niet meer zo goed. Wat wel altijd goed gaat bij Bowe is trommelen (jaja). Deze wereldkampioen zit dan ook bij het Korps, wat zorgde voor veel verwarring tijdens de eerste vergadering. Toen was namelijk nog niet helemaal duidelijk dat onze BowWow niet bij Vindicat zit maar gewoon bij de Fanfare.

 

Geld moet rollen net als de bal bij hockey. Wouter is tophockeyer die de bal nooit misslaat, behalve bij enkele tentamens dan… Wouter werkt bij een salesbedrijf en zou met zijn sales skills perfect zijn voor de acquisitie. Helaas heeft hij die skills vorig jaar toch niet toegepast en was hij er na een jaar ook wel weer een beetje klaar mee. Daarom zal hij dit jaar de rol als penningmeester vervullen. Zo kan hij goed alle kosten van het bezorgde bier bijhouden, want dat is eigenlijk toch niet zo goedkoop als hij dacht. Toch smaakt al het bier er daarom niet minder op, en zal dit tijdens de vergaderingen en natuurlijk op de borrels ook rijkelijk de keel smeren.

 

M.A.N.O.N. Prakken, in de volksmond geregeld ‘basic bitch’ genoemd, vervult dit jaar de rol als promo-girl van de Feestcie. Laten we hopen dat ze dit beter doet dan het verzorgen van haar kamerplantjes die door onverklaarbare wijzen altijd sterven. Dit voormalig paardenmeisje uit het Drentse Ogeveine is niet vies van een (paar) glaasje(s) wijn of een biertje. Op stap is ze zo weleens verdwenen maar staat dan in een hoekje dansend de tijd van haar leven te hebben. Als ‘one of the guys’ is het vaak te betwijfelen of ze ook vrouwelijke vrienden heeft, al is dat naar eigen zeggen wel zo.