In dit 27e levensjaar van de mooiste studievereniging mogen wij jullie dit jaar weer voorzien van de meest wetenswaardige en horizonverbredende activiteiten. Soms onder het genot van een biertje en soms in een iets serieuzere setting onder het streng toeziend oog van onze gedreven voorzitter Dorien. Na een hevige discussie tijdens de ALV en een aantal gebroken hartjes mogen we onszelf vanaf dit jaar in een nieuw jasje steken en presenteren als de CarrièreCie. Bij deze nieuwe insteek hoort natuurlijk een sprankelende en nieuwe samenstelling van de commissie, dus bij deze presenteren wij u de CarrièreCie 2016-2017:
Dorien zal dit jaar als stamoudste aan het hoofd staan van een groep vol jonge honden en haar best doen om dit stelletje ongeregeld in toom te houden. Naast haar werk als student-assistent, spendeert ze nog redelijk wat uurtjes op de hockeyclub met een of twee alcoholische versnaperingen in haar hand en probeert ze haar serieuze, geitenwollensokken imago te behouden als tutor van onder andere onze eigen Iris. Zo zie je maar weer dat de lijn tussen werk en privé soms moeilijk te trekken is.
De geldkist wordt dit jaar bewaakt door niemand minder dan Corine. Na twee jaartjes IntroCie vond ze het toch beter om iets serieus op haar CV te zetten en heeft ze gekozen voor de CarrièreCie. Op het eerste gezicht verwacht je waarschijnlijk een beschaafd en gestructureerd meisje met lichtelijke neigingen richting een controlfreak, maar schijn bedriegt. Achter dit liefelijke uiterlijk schuilt een waar feestbeest dat na een wijntje of twee wat meer loskomt en door haar gedurfde woordspelingen menig hart laat smelten.
Onze secretaris van dit jaar is onze benjamin Roos. Laat je niet misleiden door haar keurige overkomen en vertederende glimlach, want deze blonde verschijning heeft meer in petto. In het weekend strijdt ze voor haar team bij Veracles of houdt ze de boel draaiende bij onze geliefde Lidl. Het liefst besteedt deze dame haar tijd in de keuken tussen de lamsboutjes en specerijen om de meest creatieve kookcreaties te fabriceren. Als Roos ergens tijd over heeft, kruipt ze graag tegen haar hond Ody aan om een ouderwetse romcom te kijken en mag je haar absoluut niet wakker maken voor alles wat met horror te maken heeft.
Yvonne zal zich dit jaar naast haar twee studies met bloed, zweet en tranen inzetten voor onze promotie. Naast haar obsessie voor ‘Bob de Jumbokat’ kan deze madam niet zonder haar wekelijkse portie ‘Opsporing Verzocht’ inclusief de femme fatale van het programma genaamd Ellie Lust. De normaal goedgebekte en aanwezige detective fanaat functioneert dan beduidend minder.

Als laatste willen we ons boeren duo Iris en Carmen introduceren. Met gepaste nuchterheid en droge humor zullen zij zich hard maken voor onze acquisitie. Het contrast had niet groter kunnen zijn binnen een duo. Aan de ene kant een kalme verschijning met een heerlijk plat accent en aan de andere kant een aanwezige en impulsieve krullenbol die geen blad voor haar mond neemt. Gelukkig vullen deze dames elkaar aan zoals Yin Yang aanvult en zal dit duo praten als Brugman in elke exotische taal om zoveel mogelijk sponsoren te regelen.
Kortom deze commissie biedt een breed scala aan persoonlijkheden en we zullen ons best doen om deze zo goed mogelijk te benutten tijdens de organisatie van alle activiteiten.