De Activiteitencommissie, oftewel de AcCie, is dit jaar wederom zeskoppig. Naast twee overgebleven AcCie-rotten, is de commissie uitgebreid met vier frisse gezichten. Dit jaar heeft de AcCie een ervaren kracht aan weten te trekken. Na twee commissiejaren bij econometrie besloot onze penningmeester Ellemarijn haar heil te zoeken in de sociologie. Deze bezige bij, of eigenlijk bezige geit, weet aan de commissie de nodige gezelligheid en creativiteit toe te voegen. Daarnaast is de trotse tweedejaars Albertiaan by far het best geklede commissielid.

Greetje begon haar leven bij Sociëtas met een jaartje in de luwte. Dit jaar maakt ze deel uit van de leukste commissie van de vereniging. Doordeweeks zet Greetje zich vol overgave in voor de AcCie en haar studie. In het weekend steekt ze graag de Groningse oostgrens over voor een biertje in ‘de keet’. Onze enthousiaste en oer-Friese chick gaat dit jaar samen met Kristian de acquisitie binnenhalen.

Eén ding is zeker, aan enthousiasme heeft de commissie dit jaar sowieso niets ingeboet. Degene die hier grotendeels verantwoordelijk voor is, is Kristian. Onze goedlachse Kroaat weet zijn commissie-genoten elke week te verblijden met zijn aanstekelijke enthousiasme. Ook staat er bij elke vergadering ‘Kristians moppenronde’ op de agenda. Kristian heeft voor elke vergadering een andere jas.

Courgette is niet aan hem besteed, maar de promotie van onze activiteiten is bij Jitse in goede handen. Onze creatieve en dromerige promo-man wist direct de nodige harten binnen de vereniging te veroveren. Daarnaast maakt Jitse zich graag hard voor een betere CAO van de gemiddelde supermarktmedewerker.

Dit jaar beschikt de AcCie over de meest sportieve secretaris uit haar geschiedenis. Als Femma niet de notulen aan het uitwerken is of in de collegebanken zit, kom je haar waarschijnlijk tegen bij de ACLO. Onze lieve secretaris, heeft de titel ‘sexytaris’ dan ook niet nodig om er goed uit te zien. Daarnaast heeft ze haar zaken goed op orde en zorgt ze voor de nodige structuur binnen de commissie.

Degene die onze commissie dit jaar zal gaan voorzitten, is Daan. Waarschijnlijk vind je hem vaker met een biertje in zijn hand dan in de collegebanken. Met zijn knisperende baardje weet Daan de vergaderingen in goede banen te leiden. Helaas moet de commissie dit jaar wel de nodige kilometers afleggen wanneer de vergaderingen bij hem in het verre Vinkhuizen zijn.