De vereniging

Sociëtas is in 1989 opgericht door een aantal actieve studenten. Zij wilden zich permanent inzetten om activiteiten te organiseren voor sociologiestudenten. Inmiddels is Sociëtas uitgegroeid tot een middelgrote studievereniging met circa 200 leden.

Wij als bestuur willen jullie van harte uitnodigen om lid te worden van onze studievereniging! Je kunt dan met korting aan onze activiteiten deelnemen en met korting je boeken bestellen. Indien je vragen, opmerkingen en/of ideeën hebt, dan zijn wij bereikbaar via societas@rug.nl.

Van links naar rechts: Hannah Dietzenbacher (Commissaris Extern), Roos A,B. (Secretaris), Daan van Gulik (Voorzitter), Hilbert-Jan Jansen (Penningmeester), Carmen Modder (Commissaris Intern).

Wij wensen jullie in ieder geval een geweldig (studie-)jaar toe!

Vriendelijke groeten,

Het Sociëtasbestuur 2017-2018